Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 19:45

18
مهر
خوردن قارچ به صورت خام یا پخته؟

خوردن قارچ به صورت خام یا پخته؟

آیا می توان قارچ را به صورت خام مصرف کرد؟ لطفا در مورد خواص قارچ هم توضیح دهید. 

پاسخ ارائه شده توسط: دنیای تغذیه

قارچ برای تقویت استخوان‌ها، رفع خستگی و رفع كمبود ویتامین D مناسب است. حدودا 200 گرم قارچ می‌تواند برای كسانی كه به دلایل مختلف در معرض نور خورشید قرار نمی‌گیرند، جبران كمبود دریافت ویتامین D را بنماید. قارچ را می‌توان هم به صورت خام و هم به صورت پخته مصرف كرد، ولی مصرف پخته آن بهتر است، چون قارچ‌ها آلوده به موادی هستند كه فقط در اثر پختن از بین می‌روند.

قارچ‌هایی كه در واحدهای صنعتی و با نظارت‌های دقیق بهداشتی تهیه می‌شوند را می‌توان پس از تمیز كردن به صورت خام هم مصرف كرد. مصرف لبنیات همراه با قارچ، منبع خوبی از كلسیم و ویتامین Dخواهد بود كه برای تقویت استخوان‌ها مناسب است. به دلیل وجود ویتامین‌های B2 و بیوتین در قارچ، مصرف آن باعث سوخت و ساز بهتر، رفع خستگی، كم‌حوصلگی و آرامش اعصاب می‌گردد.

 

 

تعداد بازديد: 21100 تعداد نظرات: 2

نظرات

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز