آیا می توان قارچ را به صورت خام مصرف کرد؟ لطفا در مورد خواص قارچ هم توضیح دهید.
پاسخ ارائه شده توسط: دنیای تغذیه
قارچ برای تقویت استخوانها، رفع خستگی و رفع كمبود ویتامین D مناسب است. حدودا 200 گرم قارچ میتواند برای كسانی كه به دلایل مختلف در معرض نور خورشید قرار نمیگیرند، جبران كمبود دریافت ویتامین D را بنماید. قارچ را میتوان هم به صورت خام و هم به صورت پخته مصرف كرد، ولی مصرف پخته آن بهتر است، چون قارچها آلوده به موادی هستند كه فقط در اثر پختن از بین میروند.
قارچهایی كه در واحدهای صنعتی و با نظارتهای دقیق بهداشتی تهیه میشوند را میتوان پس از تمیز كردن به صورت خام هم مصرف كرد. مصرف لبنیات همراه با قارچ، منبع خوبی از كلسیم و ویتامین Dخواهد بود كه برای تقویت استخوانها مناسب است. به دلیل وجود ویتامینهای B2 و بیوتین در قارچ، مصرف آن باعث سوخت و ساز بهتر، رفع خستگی، كمحوصلگی و آرامش اعصاب میگردد.