Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 09:53

22
خرداد
بلانچ كردن چیست

بلانچ كردن چیست

بلانچ كردن یعنی چه؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

برای اینكه سبزی‌ها در زمان فریز كردن بافت سفتی نگیرند و در هنگام پخت دیرپز نشوند آن‌ را بلانچ می‌كنیم. به این معنی كه سبزی یا صیفی را در قابلمه‌ی حاوی آب جوش به همراه 100درصد نمك به مدت 30 ثانیه می‌جوشانیم. سپس در صافی می‌ریزیم و پس از خنك شدن بسته‌بندی می‌كنیم.

تعداد بازديد: 2215 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز