Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 10:03

22
خرداد
راهی برای جذب نشدن روغن بادمجان

راهی برای جذب نشدن روغن بادمجان

برای اینكه كدو و بادمجان در هنگام سرخ كردن روغن زیادی جذب نكند چگونه عمل كنیم. 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

پس از اینكه كدو یا بادمجان را با نمك آغشته كردید و یك‌ساعت كنار گذاشتید، آن را سرخ كنید.

تعداد بازديد: 692 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز