Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 10:21

19
خرداد
علت بریده شدن خامه

علت بریده شدن خامه

چرا گاهی هنگام زدن خامه، خامه می‌بُرد؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی

 

چنانچه خامه گرم شده باشد و بعد اقدام به تهیه‌ی خامه‌ی فرم گرفته نمائید، خامه در اثر همزدن می‌برد و فاسد می‌شود.

تعداد بازديد: 15510 تعداد نظرات: 6

نظرات

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز