Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 08:22

19
خرداد
علت شیرین کردن خامه قبل از فریز

علت شیرین کردن خامه قبل از فریز

چرا خامه را می‌باید شیرین كنیم و بعد در فریزر بگذاریم؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی

 

زیرا چنانچه خامه شیرین نشده باشد، در فریزر می‌بُرد و دیگر قابل استفاده نخواهد بود!

تعداد بازديد: 665 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز