Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 23:46

18
خرداد
قسمت مناسب گوشت برای استک

قسمت مناسب گوشت برای استک

برای تهیه‌ی استیك كدام قسمت از گوشت مناسب‌تر است. 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

معمولا راسته‌‌ی گاو جوان با برش عمودی بر الیاف گوشت مناسب‌‌تر است.

تعداد بازديد: 570 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز