Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 10:24

18
خرداد
روش بریدن گوشت پخته

روش بریدن گوشت پخته

برای بریدن گوشت پخته مانند ژیگو، زبان و غیره چگونه عمل كنیم. 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

معمولا در شام‌های نشسته و تشریفاتی بریدن گوشت سر میز مرسوم است. ولی در شام ایستاده گوشت را باید در آشپزخانه برید. كه باید از كارد بلند، نازك و تیز استفاده شود.

تعداد بازديد: 651 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز