Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 02:30

18
خرداد
علت تفت گوشت در روغن پس از پخت

علت تفت گوشت در روغن پس از پخت

چرا گوشت را پیش از پختن غالباً در روغن تفت می‌دهند؟

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

منظور از تفت دادن این است كه منافذ گوشت بسته شود تا خونابه از آن بیرون نزند و طعم گوشت در آن باقی بماند.

تعداد بازديد: 850 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز