Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 اردیبهشت 1403 - 19:44

18
خرداد
زمان اضافه کردن نمک به مواد گوشت

زمان اضافه کردن نمک به مواد گوشت

برای خوبانیدن گوشت آیا بهتر است نمك آن را هم در آن زمان اضافه كنیم؟

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

خیر. اگرچه از نظر مزه خیلی تغییر می‌كند ولی از ارزش غذائی گوشت كاسته می‌شود. زیرا مقداری از خونابه‌ی گوشت در مایه حل می‌شود و از دست می‌رود. بهتر است در هنگام به سیخ كشیدن گوشت یا پس از كباب كردن، نمك به آن بیفزائید.

تعداد بازديد: 529 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز