Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 اردیبهشت 1403 - 18:52

18
خرداد
علت تیره شدن رنگ گوشت

علت تیره شدن رنگ گوشت

چرا بعضی مواقع رنگ گوشت خیلی تیره‌تر است. 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

بطور كلی هر چه چهار‌پا پیرتر باشد رنگ گوشت آن تیره‌تر است و گوشت بیات شده است كه برای كباب كردن اگر در قدری ماست بخوابانید رنگ گوشت صورتی می‌شود.

تعداد بازديد: 1134 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز