Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 تیر 1404 - 16:44

12
خرداد
جلوگیری از پهن شدن بیسکوئیت

جلوگیری از پهن شدن بیسکوئیت

برای جلوگیری از پهن شدن بیش از حد بیسكویت و شیرینی چه راهكاری وجود دارد؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی

 

خمیر را در یخچال استراحت دهید و پس از قالب زدن و گذاشتن بر روی سینی، دوباره یك ساعت در یخچال نگه دارید و بعد آن را بپزید. همچنین چنانچه میزان شكر و كره در خمیر زیاد از حد باشد، شیرینی پهن می‌شود!

تعداد بازديد: 511 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز