Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 تیر 1404 - 16:41

12
خرداد
علت سفت شدن بیسکوئیت

علت سفت شدن بیسکوئیت

علت سفت شدن بیسكویت چیست؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی

 

زیاد ورز دادن خمیر بیسكویت یا شیرینی‌های خشك، موجب سفت شدن و بافت نامطلوب آن است. همچنین زیاد بودن آرد نیز این مشكل را بوجود می‌آورد.

تعداد بازديد: 636 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز