Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 تیر 1404 - 16:44

12
خرداد
روش ثابت ماندن آجیل روی بیسکوئیت

روش ثابت ماندن آجیل روی بیسکوئیت

برای ثابت ماندن انواع آجیل بر روی بیسكویت چه راهكاری پیشنهاد می‌‌كنید؟

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی

می‌‌توانید اندكی سفیده‌ی تخم‌مرغ روی خمیر بمالید و قدری شكر بپاشید. سپس انواع آجیل اعم از پسته، بادام و غیره را روی خمیر بریزید. در اینصورت چسبندگی سفیده‌ی تخم‌مرغ مانع از ریختن آجیل از روی خمیر می‌شود.

 

تعداد بازديد: 563 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز