Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 13:01

11
خرداد
علت شفت شدن قارچ سرخکرده

علت شفت شدن قارچ سرخکرده

قارچ سرخكرده پس از فریز شدن سفت و لاستیكی می‌شود، چه كنیم تا این اتفاق نیفتد؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

قارچ شسته شده را همراه با آبلیمو، روغن و نمك در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا آب قارچ گرفته شود. آن‌گاه قارچ را در صافی بریزید، به تابه برگردانید و مجدداً روی حرارت آن را تفت دهید تا آخرین ذرات آب درون بافت قارچ هم تبخیر شود. همینكه قارچ خنك شد آن را بسته‌بندی كنید، به‌طوریكه هوا داخل بسته‌بندی نفوذ نكند و سپس در فریزر نگه‌داری نمائید.

تعداد بازديد: 587 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز