قارچ سرخكرده پس از فریز شدن سفت و لاستیكی میشود، چه كنیم تا این اتفاق نیفتد؟
پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی
قارچ شسته شده را همراه با آبلیمو، روغن و نمك در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا آب قارچ گرفته شود. آنگاه قارچ را در صافی بریزید، به تابه برگردانید و مجدداً روی حرارت آن را تفت دهید تا آخرین ذرات آب درون بافت قارچ هم تبخیر شود. همینكه قارچ خنك شد آن را بستهبندی كنید، بهطوریكه هوا داخل بستهبندی نفوذ نكند و سپس در فریزر نگهداری نمائید.