Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 13:11

11
خرداد
جدا کردن پوست فلفل دلمه و بادمجان کبابی

جدا کردن پوست فلفل دلمه و بادمجان کبابی

چگونه پوست فلفل دلمه‌ای یا بادمجان را پس از كبابی كردن به راحتی جدا كنیم؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

وقتی فلفل دلمه‌ای یا بادمجان را كبابی كردید، آن را داخل كیسه‌ی نایلونی قرار دهید و در كیسه را محكم ببندید تا عرق كند. پس از 20دقیقه آن را از كیسه خارج كنید و به راحتی پوستش آن را بگیرید.

تعداد بازديد: 6071 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز