Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 فروردین 1404 - 13:03

10
خرداد
پایین رفتن خمیر تارت در قالب

پایین رفتن خمیر تارت در قالب

چرا خمیر تارت از دور قالب پایین می‌رود و شكل زیبایش را از دست می‌دهد؟

پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی

 

چنانچه خمیر تارت خوب سرد نشده باشد، با این مشكل مواجه می‌شوید. برای حل آن ابتدا خمیر فراهم كرده را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و دست‌كم نیم‌ساعت در یخچال نگه دارید. سپس آن را در قالب پهن كنید، خمیر را به دیواره‌ی قالب بفشارید و دوباره آن را در یخچال بگذارید. پس از نیم ساعت می‌توانید خمیر تارت را بپزید.

تعداد بازديد: 505 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز