چرا كیك اسفنجی پفش میخوابد و سفت میشود؟
پاسخ ارائه شده توسط: افسانه ظروفی؛ کارشناس شیرینی پزی
بهطور كلی برای به دست آوردن نتیجهای خوب و رضایتبخش در حــرفهی شیریـنـیپـــزی داشتن اطلاعات كافی و مفید، تجربهی لازم و بهرهگرفتن از دستورالعملهای صحیح و بهتر لازم و ضروریست. چنانچه قالب كیك اسفنجی كوچكتر از اندازهی ذكر شده در دستور باشد و یا از مقدار زیادی بیكینگ پودر و آب جوش در تهیهی آن استفاده كنید، كیك سفت و نامطلوب خواهد شد. همچنین نحوهی صحیح همزدن مایهی كیك اسفنجی، اهمیت بسزایی دارد!