باسلام و تشکر فراوان از شما عزیزان بخاطر مجله بسیار خوب آشپزباشی. مجله ویژه ماه رمضان آشپزباشی عالی بود. فقط اگر لطف کنید تصویر مرحله شکل دادن بعضی از نانها را در مجله بگذارید ممنون میشوم. آیا شیرخشک كه در دستور بعضی از نانها وجود دارد ضروری است یا میشود حذف کرد؟ باز هم از شما ممنون و متشکرم بخاطر زحماتتان.
پاسخ ارائه شده توسط: آشپزباشی
با سلام و سپاس از تماستان بسيار خرسنديم كه توانستهايم رضايت و توجه شما را جلب كنيم. مراحل شكل دادن نانها را حتما در دستور كارمان قرار خواهيم داد و در مورد شير خشك،گفتنی است كه افزودن آن به خميرهای نان موجب غنیتر شدن نان می شود وبايد آن را از فروشگاههای لوازم قنادی تهيه كنيد. اما چنانچه در دسترستان نباشد، آن را حذف نماييد.