Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 30 فروردین 1404 - 13:48

16
آذر
آماده سازی پودر خامه

آماده سازی پودر خامه

سلام. لطفا طرز استفاده از پودر خامه و مقدار شیر و پودرقندی که به آن اضافه می‌کنیم را آموزش بدهيد. ممنونم از مجله خوبتان.

پاسخ ارائه شده توسط: آشپزباشی

با سلام و سپاس از تماستان، براي تهيه خامه با استفاده از پودر خامه، 200 گرم پودر خامه را همراه با 200 گرم پودر شكر و 300 ميلیليتر آب يخ مخلوط كنيد و با همزن برقی بزنيد تا فرم بگيرد. میتوانيد اندکی وانيل نيز به آن بيفزاييد.

 

تعداد بازديد: 646 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز