Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 30 فروردین 1404 - 13:40

16
آذر
بادام مخصوص خمیر مارسیپان

بادام مخصوص خمیر مارسیپان

با سلام. برای درست كردن خمير مارسيپان از چه بادامی بايد استفاده كرد؟ درختی يا زمينی يا فرقی نمی كند؟ با تشكر از شما.

پاسخ ارائه شده توسط: آشپزباشی

با سلام، بايد حتما از بادام درختی استفاده كنيد.

تعداد بازديد: 495 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز