Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 29 فروردین 1404 - 17:54

10
آذر
كیك اسفنجی

كیك اسفنجی

علت خشك بودن كیك اسفنجی چیست؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

خشك بودن كیك اسفنجی دلایل زیادی دارد كه از جمله‌ی آنها می‌توان به زدن بیش از حد سفیده‌ی تخم‌مرغ و خشك شدن آن اشاره نمود. همچنین اگر كیك بیش از حد لازم در فر بماند و یا فر خیلی داغ باشد، موجب بروز این مشكل خواهد شد.

تعداد بازديد: 653 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز