Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 29 فروردین 1404 - 17:53

4
آذر
نکته‌های طلایی برای پخت نان

نکته‌های طلایی برای پخت نان

یا به جای شیر خشك در تهیه‌ی انواع نان و كیك، می‌توانیم از ماده‌ی دیگری استفاده كنیم؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

خیر. از شیرخشك برای غنی‌تر شدن خمیر‌های نان و غیره استفاده می‌شود و جایگزینی برا‌ی آن وجود ندارد!

تعداد بازديد: 507 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز