Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 29 فروردین 1404 - 17:52

4
آذر
عمل آوردن خمیر مایه

عمل آوردن خمیر مایه

بهترین و مناسب‌‌ترین دما برای عمل آوردن مایه خمیر كدام است؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

مناسب‌‌ترین دمای آب بین 38-40 درجه‌ی سانتیگراد است كه پس از اندكی تمرین و كسب تجربه، می‌توانید با فرو بردن انگشت‌تان در آب، درستی و صحیح بودن دمای آن را احساس كنید.

تعداد بازديد: 613 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز