Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 29 فروردین 1404 - 17:54

3
آذر
راهنمای پخت شیرینی خشك

راهنمای پخت شیرینی خشك

علت پهن شدن شیرینی‌های خشك، در فر چیست؟ چرا شیرینی شكل خود را از دست می‌دهد؟ در فر چیست؟ چرا شیرینی شكل خود را از دست می‌دهد؟

پاسخ ارائه شده توسط: آشپزباشی

چنانچه مواد لازم خمیر شیرینی مورد نظرتان را با دقت اندازه‌گیری نمائید و از میزان صحیح كره یا روغن در خمیر مطمئن هستید، گرم بودن خمیر موجب بروز این مشكل می‌شود. از این رو قبل از پهن كردن خمیر و یا شكل دادن به آن، خمیر را به اندازه‌ی كافی در یخچال نگه دارید تا كاملا سرد شود.

تعداد بازديد: 651 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز