Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 29 فروردین 1404 - 17:54

3
آذر
نکاتی درباره پخت نان

نکاتی درباره پخت نان

چرا گاهی خمير نان خوب پف نمی كند و نان سفت می شود؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

یكی از دلایلی كه موجب پف نكردن خمیر نان می‌شود، ممكن است میزان مایعات و آب خمیر فراهم كرده، كم باشد. چنانچه خمیر به اندازه‌ی كافی استراحت نكرده باشد و یا تاریخ مصرف مایه خمیر موجود در خمیر، تمام شده و مایه خمیر تخمیر نشده باشد!

تعداد بازديد: 605 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز