Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 فروردین 1404 - 11:01

26
آبان
برای جلوگیری از شکرک زدن باقلوا

برای جلوگیری از شکرک زدن باقلوا

سلام علت شکرک زدن باقلوا چیست متشکرم

پاسخ ارائه شده توسط: آشپزباشی

با سلام ، چنانچه شربت باقلوا را بیش از حد بجوشانید، باقلوا شكرك می‌زند. همچنین برای جلوگیری از آن می‌توانید اندكی گلوكز به شربت بیفزائید

تعداد بازديد: 4696 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز