ممنونم از لطف و حوصله شمادر پاسخ دادن به کاربران. خواهشا در مورد خمیر هزار لا کمی راهنمایی بفرمایید. دسنورها زیادند و طرز تهیه در منزل با نوجه به حساس بودن این نوع خمیر تا حدودی مشگل بنظر میرسد. آیا ممکن است دستور تهیه ای به اصطلاح رایج -خوش قلق واسانی که بتواند نظر ما را تامین کند در اختیار ما قرار بدهید. پیشاپیش تشکر میکنم.
پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی
با سلام و تشكر از شما، خمیر هزارلا خمیر نسبتاً سختی است و احتیاج به ممارست و تجربه دارد. دستوری كه در آشپزباشی به چاپ رسیده است بهترین دستور در نوع خود است. اگر سوالی هنگام درست كردن خمیر داشتید با ما تماس بگیرید.