Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 فروردین 1404 - 11:01

19
آبان
رازهای خوشمزه شدن سویا

رازهای خوشمزه شدن سویا

برای خوشمزه‌تر شدن سویا، چه باید كرد؟ چنانچه غذا بیش از حد تند شده باشد، آیا راه‌حلی دارد؟

پاسخ ارائه شده توسط: دنیای تغذیه

با سلام ، بهتر است سویا را از قبل یك‌ساعت بخیسانید. بعد كاملاً آن‌را بفشارید و در تابه‌ی نچسب، همراه با پیازداغ، ادویه، زردچوبه و مقداری روغن، تفت دهید.

و سوال دوم ، راه‌حل اول، افزودن سیب‌زمینی و پیاز خام به غذا می‌باشد. راه‌كار دوم این است كه در صورت امكان، قدری آب به غذا بیفزائید؛ و سوم آن‌كه سس‌هایی كه قدری طعم شیرین دارند، تندی غذا را كم‌تر كنید.

تعداد بازديد: 709 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز