Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 19 فروردین 1404 - 21:44

12
آبان
راز و رمزهای قیمه

راز و رمزهای قیمه

چرا در پخت خورش‌ها، گوشت را بايد قبل از پختن سرخ كرد؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

با سلام ، بايد گفت كه هيچ ضرورتي نيست كه گوشت خورشت‌ها سرخ شود، يا پيازداغ در خورش مصرف شود، بلكه اين ذائقه‌اي ما ايراني‌هاست كه غذاهاي سرخ‌كرده و غذا را با پياز داغ بسيار دوست داريم. البته بايد گفت كه پيازداغ و سرخ كردن گوشت در خورشت‌ها، غذا را خوش طعم‌تر و مطلوب‌تر مي‌كند.

تعداد بازديد: 717 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
Mute
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
Stream TypeLIVE
Remaining Time -0:00
 
Playback Rate
1
    Chapters
    • Chapters
    Subtitles
    • subtitles off
    Captions
    • captions off
    Mute
    Current Time 0:00
    /
    Duration Time 0:00
    Loaded: 0%
    Progress: 0%
    Stream TypeLIVE
    Remaining Time -0:00
     
    Playback Rate
    1
      Chapters
      • Chapters
      Subtitles
      • subtitles off
      Captions
      • captions off
      تصویر روز