Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 تیر 1404 - 03:14

12
آبان
بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن

بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن

سلام علت خمیر شدن سیب‌زمینی در هنگام سرخ كردن، چیست؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

با سلام، سیب‌زمینی در هنگام سرخ كردن، باید در روغن غوطه‌ور شود. در مرحله‌ی اول تا زمانی كه سیب‌زمینی هنوز برشته نشده است، نباید آن را هم بزنید. زیرا هم‌زدن باعث له شدن آن می‌شود. البته نوع و نژاد سیب‌زمینی نیز در این باره بسیار مهم است.

تعداد بازديد: 649 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز