Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 تیر 1404 - 03:13

12
آبان
روش سرخ کردن بادمجان

روش سرخ کردن بادمجان

سلام ، برای مصرف كم روغن در سرخ كردن بادمجان، چه بايد كرد؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

با سلام ، بهترين روش، آغشته كردن دست به سفيده‌ی تخم‌مرغ يا تخم‌مرغ كامل و ماليدن به بادمجان‌‌ها می باشد.

تعداد بازديد: 998 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز