Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 تیر 1404 - 03:15

12
آبان
فوت و فن آشپزی

فوت و فن آشپزی

با سلام برای قوام آمدن خورش قیمه چه كنیم؟ و برای خوشمزه‌تر شدن آش رشته چه كار كنیم؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

با سلام ، غلظت، طعم و مزه‌ی خورش قیمه، بستگی به میزان پیاز داغ این خورش دارد. معمولاً پیاز داغی كه در خورش قیمه مصرف می‌شود، برای هر 4 نفر حدود 300 گرم پیاز می‌باشد.و سوال دوم :

1- در آش رشته، هر قدر سبزی و حبوبات بیش‌تر و رشته كم‌تر باشد، آش خوشمزه‌تر خواهد شد.

2- حبوبات باید كاملاً پخته شده باشد. 3- رشته باید پخته شود ولی له نشود. 4- نمك و فلفل، زردچوبه، نعناداغ و پیازداغ در حد مناسب داشته باشد همچنین، آش دارای غلظت مناسب باشد.

تعداد بازديد: 542 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز