با سلام برای قوام آمدن خورش قیمه چه كنیم؟ و برای خوشمزهتر شدن آش رشته چه كار كنیم؟
پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی
با سلام ، غلظت، طعم و مزهی خورش قیمه، بستگی به میزان پیاز داغ این خورش دارد. معمولاً پیاز داغی كه در خورش قیمه مصرف میشود، برای هر 4 نفر حدود 300 گرم پیاز میباشد.و سوال دوم :
1- در آش رشته، هر قدر سبزی و حبوبات بیشتر و رشته كمتر باشد، آش خوشمزهتر خواهد شد.
2- حبوبات باید كاملاً پخته شده باشد. 3- رشته باید پخته شود ولی له نشود. 4- نمك و فلفل، زردچوبه، نعناداغ و پیازداغ در حد مناسب داشته باشد همچنین، آش دارای غلظت مناسب باشد.