Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 تیر 1404 - 03:23

7
آبان
نکات آشپزی

نکات آشپزی

هنگام تهيه‌ی خورش‌ها چرا بايد پس از تفت دادن گوشت به خورش آب گرم اضافه كنيم؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

با سلام ، در هنگام پخت غذاها اگر آبگوشت بار گذاشتيد و تمام مخلفات سرد بود، آب سرد اضافه كنيد. ولی در خورش‌ها و خوراك‌ها كه روی اجاق در حال تفت دادن هستند از آب داغ استفاده كنيد. چون آب داغ با گوشت سرد ارتباط خوبی ندارد.

تعداد بازديد: 604 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز