Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 تیر 1404 - 03:20

5
آبان
طرز تهیه بستنی بدون ثعلب

طرز تهیه بستنی بدون ثعلب

آيا بجای ثعلب در تهيه‌ی بستنی مي‌توان از ماده‌ی ديگری استفاده كرد؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

با سلام، در تهيه‌ی برخی از بستنيی های ميوه‌ای و ايتاليائی برای قوام بستنی از آرد ذرت استفاده می شود. ولی برای تهيه‌ی بستنی سنتی ايرانی بهتر است از ثعلب بهره بگيريد.

 

تعداد بازديد: 1231 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز