Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 تیر 1404 - 03:26

5
آبان
پكتين در مارمالاد‬‎

پكتين در مارمالاد‬‎

منظور از پكتين چيست و چه تأثيری در تهيه‌ی مارمالادها دارد؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

با سلام ، پكتين نوعي ماده‌ی ژلاتینی است كه به‌طور طبيعی در بعضی ميوه‌ها همچون زردآلو، دانه‌ی به و غيره وجود دارد كه نوع شيميایی آن نيز در دسترس ميی باشد و به منظور غليظ‌تر كردن مارمالاد در تهيه‌ی برخي از آنها استفاده مي‌شود.

 

تعداد بازديد: 597 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز