Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 - 22:27

5
آبان
نکات مهم و مفید در پخت کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

با سلام و تشكر از شما علت خمیری شدن روی كیك اسفنجی چیست؟

پاسخ ارائه شده توسط:آشپزباشی

 با سلام و تشكر از شما ، اگر كیك در دمای مناسب و مدت زمان كافی در فر نماند و خوب نپزد، رویش مرطوب و خمیری می‌شود.

تعداد بازديد: 565 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز