Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 تیر 1404 - 03:53

28
مهر
طرز تهیه دسرتيراميسو

طرز تهیه دسرتيراميسو

لطفا طرز تهیه دسر تریامیسو را شرح بدین

پاسخ ارائه شده توسط: آشپزباشی

با سلام مواد لازم برای 6 نفر پنیر ماسكارپونه 250 گرم پودر شكر 60 گرم خامه فرم گرفته 125 گرم قهوه فوری 2 قاشق سوپخوری آب‌جوش 125 میلیلیتر (یك‌دوم پیمانه) بیسكویت لیدی فینگر 250 گرم توت‌فرنگی برای تزئین به میزان لازم نعنا تازه برای تزئین به میزان لازم روش تهیه پنیر ماسكارپونه و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه خامه را بیفزائید و حالا قهوه را در آب‌جوش حل كنید و بیسكویت‌ها را در آن بغلتانید. اكنون ته 6 فنجان به گنجایش 250 میلی‌لیتر را با بیسكویت‌ها بپوشانید، رویشان قدری از كرم پنیر بریزید و صاف كنید و دوباره بیسكویت بچینید.

این‌كار را آنقدر تكرار كنید تا فنجان‌ها از بیسكویت و كرم پر شوند. اینك روی تیرامیسو پودر قهوه بپاشید و با توت‌فرنگی و نعنا بیارائید. یادآوری 1: چنانچه پنیر ماسكارپونه در دسترس‌تان نبود، می‌توانید از پنیر خامه‌‌ای استفاده كنید. یاد‌آوری 2: روش تهیه بیسكویت لیدی‌‌فینگر در مجله شماره 63 آشپزباشی در صفحه كلاس شیرینی‌پزی آموزش داده شده است. همچنین این بیسكویت را می‌‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه نمائید.

تعداد بازديد: 1065 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز