Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 تیر 1404 - 04:09

28
مهر
طرز تهیه خامه فرم

طرز تهیه خامه فرم

سلام لطفا"طرز تهیه خامه فرم گرفته را توضیح دهید؟
با سپاس فراوان

پاسخ ارائه شده توسط: آشپزباشی

با سلام برای تهیه خامه فرم گرفته مطلوب می‌باید خامه‌‌ای را در نظر بگیرید كه چربی آن از 35درصد كم‌تر نباشد. به این منظور 1 كیلوگرم خامه مناسب را با 250 گرم شكر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. پس از افزودن شكر، خامه را درون فریزر قرار دهید تا بلورهای یخ در اطراف ظرف تشكیل شود. خامه را باید به حدی بزنید كه جای خطوط مفتول همزن روی خامه محو نشود. در این مدت چند بار دستگاه همزن را خاموش كنید تا یخ‌های موجود در خامه آب شود و شما یخ‌زدگی خامه را با فرم گرفتن آن اشتباه نگیرید.

توجه داشته باشید كه سرعت متوسط همزن برقی، مناسب‌ترین سرعت برای تهیه خامه فرم گرفته است. اگر خامه را بیش از حد بزنید تبدیل به كره شیرین خواهد شد. هرگز خامه شیرین نشده را درون فریزر قرار ندهید زیرا به اصطلاح می‌بُرد و دیگر قابل مصرف نخواهد بود. گفتنی است چنانچه بخواهید به جای خامه تازه از پودر خامه استفاده كنید، می‌باید 100 گرم پودر خامه را با 200 گرم شكر و 300 میلی‌لیتر شیر مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم تركیب شوند. سپس در یخچال بگذارید و پس از سرد شدن كامل، با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

تعداد بازديد: 781 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز