Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 تیر 1404 - 03:59

28
مهر
طرز تهیه سس مایونز

طرز تهیه سس مایونز

با سلام،اگر ممکن است طرز تهیه سس مایونز را توضیح دهید و همینطور طرز تهیه خامه قرم گرفته
با تشکر

پاسخ ارائه شده توسط: آشپزباشی

با سلام

روش تهیه سس مایونز  : 3 عدد زرده‌ تخم‌مرغ را در پارچ دستگاه مخلوط كن و یا كاسه دستگاه غذاساز بریزید. 1 قاشق سوپخوری سركه سفید، كمی نمك و فلفل به آن اضافه كنید. دستگاه را روشن كنید تا زرده‌ها كرم رنگ و كشدار شود. حالا 250 میلی لیتر (1 پیمانه) روغن زیتون را به صورت قطره‌ای به سس اضافه كنید و دستگاه را روشن كنید. این كار را ادامه دهید تا روغن زیتون تمام شود. نكته مهم در تهیه مایونز این است كه روغن به صورت قطره‌ای به سس اضافه شود.

اگر دستگاه مخلوط كن یا غذاسازی دارید كه در حین كاركردن دستگاه در كوچكی بالای آن باز می‌شود می‌توانید در حالی كه دستگاه روشن است روغن زیتون را به صورت رشته‌ای بسیار نازك به نازكی مو به خورد سس بدهید. می‌توانید از روغن مایع نیز به جای روغن زیتون استفاده كنید

تعداد بازديد: 984 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز