با سلام لطفا
طرز تهیه مارمالاد پرتقال را توضیع دهید؟ با تشکر
پاسخ ارائه شده توسط: آشپزباشی
با سلام ابتدا یك كیلو گرم فیله پرتقال را پوره كنید و آن را درون قابلمه لعابی بریزید اكنون یك و نیم كیلوگرم شكر به آن اضافه كنید و روی حرارت قرار دهید حدود 2 ساعت بجوشانید تا قوام بیاید حالا یك قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را روی یك دوم پیمانه (125 میلی لیتر) آب پرتقال سرد بپاشید و به طریقه بن ماری حل كنید. وهمراه با یك قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده كرده به مارمالاد بیفزائید .بعد از یك تا دو جوش آن را از روی حرارت بردارید و در شیشه استریل بریزید.