Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 تیر 1404 - 04:01

28
مهر
طرز تهیه مارمالاد پرتقال

طرز تهیه مارمالاد پرتقال

با سلام لطفا
طرز تهیه مارمالاد پرتقال را توضیع دهید؟ با تشکر

پاسخ ارائه شده توسط: آشپزباشی

با سلام ابتدا یك كیلو گرم فیله پرتقال را پوره كنید و آن را درون قابلمه لعابی بریزید اكنون یك و نیم كیلوگرم شكر به آن اضافه كنید و روی حرارت قرار دهید حدود 2 ساعت بجوشانید تا قوام بیاید حالا یك قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را روی یك دوم پیمانه (125 میلی لیتر) آب پرتقال سرد بپاشید و به طریقه بن ماری حل كنید. وهمراه با یك قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده كرده به مارمالاد بیفزائید .بعد از یك تا دو جوش آن را از روی حرارت بردارید و در شیشه استریل بریزید.

تعداد بازديد: 924 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز