Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 12 خرداد 1404 - 17:04

29
مهر
اختلال در یادگیری

اختلال در یادگیری

پسری دو ساله و یكماهه دارم كه حرف زیاد نمی‌زند،‌ فقط در حد آب بده و ... حرف می‌زند. یا فقط به صدای حیوانات علاقه دارد. می‌خواستم بدانم آیا كودكم اختلال در یادگیری دارد یا نه؟ البته من 15-16 ماهه كه بود، برایش كارت می‌خریدم و نام شكل‌های آنها را به او یاد می‌دادم. در این مورد باهوش است و به نشان دادن شكل‌ها علاقه نشان می‌داد، ولی به حرف زدن علاقه نشان نمی‌دهد. در خانواده همسرم هم بچه‌ها دیر حرف می‌زنند. آیا ژنتیكی است یا اختلال در یادگیری دارد؟

پاسخ ارائه شده توسط: کودک سالم

سلام، نگران نباشید. تا چهار سالگی ممکن است کودکان نتوانند به خوبی صحبت کنند. خصوصا که در خانواده همسرتان این مورد بطور ارثی وجود داشته است. فرصت بیشتری بدهید تا او به سخن گفتن بیفتد. بیشتر با او صحبت کنید و بگذارید در معرض کودکانی که حرف می‌زنند قرار بگیرد، چون آن طور که شما می‌گویید باهوش است و جای نگرانی نیست.

 

تعداد بازديد: 697 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سؤالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز