Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 21 فروردین 1404 - 06:41

14
آذر
راهنمای کامل تمیز کردن انواع کفش

راهنمای کامل تمیز کردن انواع کفش

تمیز کردن کفش نه تنها به حفظ زیبایی و ظاهر آن کمک می‌کند بلکه طول عمر کفش‌ها را نیز افزایش می‌دهد. کفش‌ها در معرض خاک، گرد و غبار، لکه‌ها و دیگر آلاینده‌ها قرار دارند و به مرور زمان می‌توانند آسیب ببینند.

تمیز کردن کفش نه تنها به حفظ زیبایی و ظاهر آن کمک می‌کند بلکه طول عمر کفش‌ها را نیز افزایش می‌دهد. کفش‌ها در معرض خاک، گرد و غبار، لکه‌ها و دیگر آلاینده‌ها قرار دارند و به مرور زمان می‌توانند آسیب ببینند با تمیز نگه داشتن کفش‌ها از این آسیب‌ها جلوگیری می‌شود و کفش‌ها مدت طولانی‌تری کار می‌کنند. امروزه استفاد از تمیزکننده های کفش موجود در بازار کار نگهداری و تمیزی کفش ها را راحت تر کرده است.

چرا تمیز کردن کفش مهم است؟

  • حفظ ظاهر کفش: کفش‌های تمیز زیباتر و شیک‌تر به نظر می‌رسند و به شما کمک می‌کنند که استایلی مرتب و آراسته داشته باشید.
  • افزایش طول عمر: تمیز کردن منظم کفش‌ها می‌تواند از فرسایش و آسیب به مواد مختلف (چرم، جیر، پارچه، لاستیک و ...) جلوگیری کند.
  • حفظ سلامت پا: کفش‌های تمیز به حفظ بهداشت پا و جلوگیری از بوی نامطبوع و بیماری‌های پوستی کمک می‌کنند.
  • راحتی: مراقبت و تمیز نگه داشتن کفش‌ها باعث کارایی بهتر کفش و راحتی پا می شود.

چگونه کفش‌های مختلف را تمیز کنیم؟

تمیز کردن کفش بستگی به جنس کفش دارد در ادامه نحوه تمیز کردن انواع مختلف کفش‌ها را با هم بررسی می‌کنیم:

  • نحوه تمیز کردن کفش‌های کتانی یا پارچه‌ای

برای تمیز کردن کفش‌های کتانی ابتدا باید کثیفی‌های سطحی را با یک برس نرم یا دستمال مرطوب از بین ببرید. سپس می‌توانید آن‌ها را در ماشین لباسشویی (در دمای پایین) بشویید یا اگر می‌خواهید شستشو دستی باشد از یک محلول آب و صابون ملایم استفاده کنید و با یک پارچه نرم یا اسفنج کفش‌ها را تمیز کنید.

  • نحوه تمیز کردن کفش چرم

ابتدا سطح کفش‌ها را با یک پارچه نرم و خشک تمیز کنید. سپس برای تمیز کردن لکه‌ها از یک محلول آب و صابون ملایم استفاده کنید. برای نگهداری بهتر می‌توانید از واکس مخصوص چرم یا روغن چرم استفاده کنید تا کفش‌ها براق و نرم باقی بمانند.

توجه کنید که از تماس طولانی‌مدت کفش چرم با آب جلوگیری کنید زیرا ممکن است باعث ترک خوردن چرم شود.

  • نحوه تمیز کردن کفش‌ جیر: کفش جیر به راحتی لکه می‌گیرد بنابراین باید به طور مرتب تمیز شود. از برس مخصوص جیر برای از بین بردن گرد و غبار و خاک استفاده کنید. برای لکه‌های سخت‌تر از تمیز کننده های مخصوص کفش جیر یا محلول آب و سرکه استفاده کنید.

توجه داشته باشید که اگر کفش جیر را بشویید احتمالا خراب شدن کفش بالا است.

  • نحوه تمیز کردن کفش‌ پلاستیکی: این نوع کفش‌ها معمولاً به راحتی تمیز می‌شوند. از یک اسفنج نرم یا پارچه مرطوب برای پاک کردن گرد و غبار و کثیفی استفاده کنید. برای لکه‌های سخت‌تر، از مواد شوینده ملایم یا صابون استفاده کنید.

راهکارهای خانگی برای تمیز کردن کفش‌ها

  • سفیدکننده برای کتانی سفید: یک محلول از جوش شیرین و آب درست کنید و روی قسمت‌های زرد کفش‌های کتانی سفید بمالید. پس از چند دقیقه با یک دستمال مرطوب پاک کنید.
  • استفاده از سرکه برای از بین بردن لکه‌ها: برای پاک کردن لکه‌های چربی و روغن از روی کفش‌های چرمی یا جیر می‌توانید از سرکه سفید استفاده کنید. یک مقدار سرکه را با آب رقیق کرده و با یک پارچه نرم روی لکه‌ها بکشید.
  • استفاده از نشاسته ذرت برای کفش‌های چرمی: نشاسته ذرت می‌تواند لکه‌های چربی و روغن را جذب کند. کافی است مقداری نشاسته را روی لکه‌ها بپاشید و سپس با یک برس نرم یا پارچه پاک کنید.

انواع تمیز کننده و پاک کننده کفش

  • پاک کننده و تمیزه کنندهای کفش: برای تمیز کردن انواع کفش‌ می‌توانید از محلول‌های مخصوص هر نوع کفش استفاده کنید (مثل محلول چرم، محلول مخصوص پارچه و غیره).
  • واکس یا اسپری‌های محافظ: برای کفش‌های چرمی، واکس و اسپری‌های محافظ از خشک شدن و ترک خوردن چرم جلوگیری می‌کنند.
  • مسواک یا برس نرم: برای تمیز کردن لکه‌ها و گرد و غبار از کفش‌ها به خصوص برای کفش‌های جیر و پارچه‌ای مفید است.
  • اسفنج یا پارچه نرم: برای پاک کردن خاک و گرد و غبار از روی کفش‌ها استفاده می‌شود.
  • محلول ضدبوی کفش: برای جلوگیری از بوی بد و رطوبت داخل کفش‌ها، می‌توانید از اسپری‌های ضدبو یا پودرهای مخصوص استفاده کنید.

تفاوت‌ بین تمیزکننده های کفش

  • فوم‌ و اسپری‌: معمولاً برای تمیز کردن سریع و سطحی مناسب هستند. فوم‌ها مخصوصاً برای کفش‌های کتانی و پارچه‌ای مناسب‌اند، زیرا به راحتی به سطح کفش می‌چسبند و پاکسازی می‌کنند.
  • ابر تمیز کننده: این ابزارها برای تمیز کردن سطحی و لکه‌های کوچک مفید بویژه کفش های چرمی و جیر مناسب هستند.
  • برس‌ و فرچه : برس‌های نرم برای پاک کردن خاک و کثیفی از سطح کفش‌ها مخصوصاً از نوع جیر بسیار مناسب هستند. توجه داشته باشید که نباید از برس و فرچه کفش که سخت و زبر هستند برای تمیز کردن کفش‌های چرم یا پلاستیکی استفاده کنید.
  • اسپری‌های مخصوص: این اسپری‌ها معمولاً برای کفش‌های چرمی و جیر طراحی شده‌اند. آن‌ها علاوه بر تمیز کردن،کفش را از آسیب‌های محیطی مانند رطوبت و خاک محافظت می‌کنند.

از چه نوع تمیز کننده ای برای کفش استفاده کنیم؟

در یک یک کلام برای تمیز کردن کفش کتانی فوم و اسپری ها، برای تمیز کردن کفش چرم بهترین انتخاب واکس و اسپری های مخصوص چرم هستند و برای کفش های جیر استفاده از برس جیر و پاک کننده های مخصوص جیر پیشنهاد می شود.

انتخاب مواد تمیزکننده به جنس کفش و نوع لکه‌های آن بستگی دارد. اگر از تمیزکننده مناسب برای هر جنس کفش استفاده کنیدکفش‌هایتان طول عمر بیشتری خواهند داشت و همیشه مرتب و تمیز به نظر می‌رسند. توجه داشته باشید که استفاده از تمیزکننده های مخصوص کفش به مراتب از راهکارهای خانگی بهتر هستند چرا که به تناسب نوع کفش می توانید از تمیزکننده های مخصوص استفاده کنید.

با خرید از فروشگاه ها و مراکز معتبر از جمله فروشگاه شهر واکس می توانید محصول تمیزه کننده ای با کیفیت و مناسب برای کفش خود تهیه کنید.

برچسب ها: واکس کفش، تمیز کننده کفش، براق کننده کفش، فوم تمیز کننده کفش، تمیز کننده کتانی تعداد بازديد: 76 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز