Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:25

13
فروردین
در قرنطینه چه کنیم ؟

در قرنطینه چه کنیم ؟

سال ها پیش داستانی را در باره ی دو مرد خواندم که آنها را به مدت یک روز در منزل خودشان زندانی کرده بودند . مرد اول خشمگین و عصبانی بود . مدام در خانه قدم می زد و بی قرار بود . پرخاشگر و تندخو شده بود و می گفت کار دارم و باید بیرون بروم .

رکسانا خوشابی – کارشناس ارشد مشاوره

 سال ها پیش داستانی را در باره ی دو مرد خواندم که آنها را به مدت یک روز در منزل خودشان زندانی کرده بودند . مرد اول خشمگین و عصبانی بود . مدام در خانه قدم می زد و بی قرار بود . پرخاشگر و تندخو شده بود و می گفت کار دارم و باید بیرون بروم . اما مرد دوم آرام بود و اثری از خشم یا پرخاشگری در او دیده نمی شد . وقتی راز آرامش را از مرد دوم پرسیدند پاسخ داد : من اصلا به این نکردم که زندانی شده ام . بلکه به خودم گفتم الان که در خانه هستم چه کارهایی می تواند مرا شاد کند ؟ پس کمی استراحت کردم ، کتاب خواندم ، کارهای عقب افتاده ام را انجام دادم ، وسایل خراب خانه را تعمیر کردم و اصلا نفهمیدم که زمان چگونه گذشت !

این داستان مرا به یاد وضعیت فعلی یعنی قرنطینه و ماندن در خانه هایمان می اندازد . آیا شما هم می توانید کارهایی برای خود در خانه پیدا کنید ؟ آیا خانه برایتان محیطی زجر آور است ؟ آیا می توانید از ماندن در خانه لذت ببرید ؟ بیایید با هم مرور کنیم و ببینیم چه کارهایی را در زمان قرنطینه می توانیم انجام بدهیم .

 

هدف گذاری و برنامه ریزی

بهار و شروع سال ، زمان خوبی برای هدف گذاری و برنامه ریزی است .می توانید قلم و کاغذ بردارید و اهداف خود را بنویسید . گرچه داشتن اهداف بلند مدت ( مثلا 5 ساله ) روش افراد موفق است اما حتی اگر برای یک سال آینده خود هدف گذاری کنید و هدف هایتان را یادداشت کنید کاری ارزشمند انجام داده اید . وقتی اهدف مشخص شد برای هر کدام از هدف هایتان برنامه ریزی کنید و بنویسید که از چه راههایی می خواهید به هدف هایتان برسید و گام های رسیدن به هر هدف را هم زیر آن بنویسید و شروع به اجرا کنید .

 بیشتر بخوانید:

سرگرمی هایی برای روزهای قرنطینه

در نوروز، "کرونا" را به مهمانی نبرید

 

بازی و استراحت

با همسر  وفرزندان ، با والدین یا خواهر و برادرهایتان بازی های گروهی و دسته جمعی داشته باشید . بازی های نوشتنی مانند اسم – فامیل یا بازی هایی که در آنها به هوش یا حافظه نیاز دارید و باید اسم شهرها یا کشورها یا میوه ها یا ... را به خاطر بیاورید . بازی هم روحیه ما را بهتر می کند و هم باعث یادگیری می شود . بازی هایی مانند شطرنج یا حتی نقاشی و طراحی یا نوشتن خاطرات هم می تواند ما را در ایام خانه نشینی سرگرم کند .ضمنا به خود استراحت دهید . خصوصا استراحت فکری و ذهنی و سعی کنید خود را برای کار و فعالیت آماده کنید .

 

مرور و بررسی سالی که گذشت !

سالی را که گذشت مرور کنید و ببینید بهترین و بدترین کارهایی که در سال گذشته انجام داده اید چه بوده ؟ از اشتباهات خود درس بگیرد و درس هایی که گرفته اید را یادداشت کنید . برای کارهای خوبی که کرده اید برنامه ریزی کنید تا امسال هم آنها را ادامه دهید . سعی کنید به ارتباطات خود فکر کنید و راههایی پیدا کنید که امسال روابط بهتر و سازنده تری با اطرافیان ، خانواده ، همکاران و دوستان داشته باشید . شکست هایتان را بررسی کنید ، خود را ببخشید و برای موفقیت برنامه ریزی کنید .

 

وسایل را تعمیر کنید یا وسایل جدید بسازید

هیچ چیزی مانند تعمیر وسایل تخریب شده و ساختن وسایل و کاردستی روحیه را خوب نمی کند . خلق کردن و درست کردن از شاد کننده ترین کارها هستند . اگر لوازمی در منزل خراب شده سعی کنید آنها را تعمیر کرده تا بتوانید مورد استفاده قرار بدهید و اگر بلدید چیزی درست کنید حتما ساعاتی از روز را به آن اختصاص دهید . بسیاری از شبکه های اجتماعی و مجازی کاردستی های جالبی را آموزش می دهند که می توانید با ساده ترین ابزارها آنها را بسازید .

 بیشتر بخوانید:

خلق فرصت‌های تازه در سال نو

کارهای عقب افتاده خود را انجام دهید

همه ی ما کارهایی داریم که آنها را پشت گوش انداخته ایم . کارهای ناتمام مانند پرونده های باز ، انرژی ما را می گیرند و لازم است همه ی ما یاد بگیریم که کار نیمه تمام نداشته باشیم . زمان قرنطینه ، زمان بسیار مناسبی برای تمام کردن کارها و مسئولیت های ناتمام و نیمه تمام است . پرونده های باز را در این زمان ببندید و احساس آرامش بعد از اتمام کارها را تجربه کنید .

 

نرمش کنید

خوردن و خوابیدن بدون ورزش و نرمش علاوه بر اضافه وزن ، بی حوصلگی و تنبلی به دنبال خواهد داشت . پس سعی کنید اقلا روزی نیم ساعت نرمش کنید . می توانید از نرمش هایی که در فضاهای مجازی و سایت های ورزشی ، یوگا و مانند این ها استفاده کنید و کمی سرحال تر شوید .

برچسب ها: رکسانا خوشابی، زندگی آنلاین، کرونا ویروس، ویروس کرونا، قرنطینه، کووید 19 تعداد بازديد: 532 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز