علل نفرت از همسر در دوره حاملگی
نفرت از همسر در دوره حاملگی به علت تغييرات هورمونی
در طول زمان مختلف حاملگی، هورمون های بدن زنان دائم در حال تغيير است. این تغييرات تأثير مستقیمی بر خلق و احساسات آنان دارد و سبب بی ثباتی هیجانی ميشود . همان طور که در زمان قائدگی هیجان بسياري از خانمها تحتتأثیر قرار می گیرد، در طول حاملگی این اثر میتواند بیش تر شود.
در این مدت خيلي از زنان گاهی تندخو تر شده و امکان دارد طیفی از هیجانات منفی مانند استرس و دلهره، غضب یا ناراحتی را تجربه کنند. بسياري از خانمها متوجه میشوند که بیزاریشان از همسر غیرمنطقی بوده و به علت اثر هورمون هاست. اما این به معنای بی اهمیت بودن این احساسات نیست و نمی توان از آن چشم پوشی کرد . بهتر است دلایلی که سبب تشدید این احساسات منفی شده را شناسایی کرد و براي حل آن تلاش کنید. علامت های این زمان با علامت های قبل از قائدگی مشابهت زيادي دارد.
بی توجهی همسر در زمان حاملگی
بیایید با هم روراست باشیم. برخی از مردان حقیقتا نمی دانند که مسئولیتشان در قبال یک زن حامله چیست. به عنوان مثال تعدادی از مردان نمی دانند هنگامی که همسرشان از وضعیت تهوع صبحگاهی رنج می برد این مرد خانواده است که انجام بعضی روش ها به عنوان مثال خرید از سوپر مارکت را انجام دهد. یا حتی آن عده ای هم که براي خرید به سوپر مارکت میروند نمی دانند چه چیزی بخرند و چه چیزی براي همسرشان خوب است.
این بی توجهی همسر در زمان حاملگی چندان براي زنان خوش آیند نیست. در این موارد رابطه با همسر و یادآوری بعضی وظیفه های پدرانه میتواند مشکل گشا باشد. زیرا زنان در این دوران صبر و تحمل کمتری دارند و نسبت به بی توجهی همسر حس بدی پیدا ميکنند و در نتيجه امکان دارد از وی بیزار شوند.
کسی که در این وضعیت بحرانی میتواند اوضاع را رو به راه کند پدر بزرگ آينده است. وی با به اشتراک گذاشتن تجربیات خود به پدر آينده و تأکید بر وظیفه های همسر در زمان حاملگی میتواند وی را براي مقابله با چالش های حاملگی آماده کند.
حساس شدن بیش تر به مشکلات
در طول زندگی هر زوجی، مشکلات تا حدی میتواند وجود داشته باشد. خيلي وقت ها رفتارهای اشتباه سهوی از مرد یا زن رخ ميدهد ولی طرف مقابل سریعتر از آن چشم پوشی ميکند . ولی در طول حاملگی، زنان به علت اثرات هیجانی بیش تر امکان دارد نسبت به اشتباهات و رفتارهای آزاردهنده همسر خود حساس شوند. به این ترتیب مشکلاتی که تا دیروز نادیده گرفته ميشد یا زودتر بخشیده ميشد ، در این مقطع بیش تر به چشم ميايد ، باعث ازار بیش تر همسر شده و میتواند تنش بیشتری در روابط به وجود آورد .
سردي مردان در روابط در طول حاملگی
تغييرات دوران حاملگی و مشکلاتی که در اثر آن به وجود ميايد ، مانند تغييرات ظاهری، تغييرات خلقی و رفتاری در زنان میتواند تا حدی سبب سرد شدن همسرشان در زندگی شود. همچنين مشکلاتی که در پی این تغيير رخ ميدهد ، میتواند رابطه زناشویی را تحتتأثیر قرار دهد. در این مواقع بسياري از مردان ترجیح میدهند بجاي حل مشکلات تا حد زيادي از آن کنارهگیري و پرهیز کنند. به این ترتیب در این زمان روابط زوج میتواند تا حد زيادي به سردي کشیده شود. مشاوره جنسی و اگاهی با تغييرات فیزیولوژی و هیجانی آنان میتواند کمک کننده باشد.
علت بداخلاق شدن زن حامله
قبل از حاملگی حواس پرتی ها و فراموشکاری های مردان ممکن است تا اندازه ای قابل تحمل باشد. حتی برخی خرابکاری های غیرعمدی همسر هم میتواند به آسانی چشم پوشی شود. در واقع این که ميگويند عشق نابینا است کاملاً درست است. مانند این می ماند که دو طرف یک چشم بند بزرگ روی چشمانشان دارند. ولی در زمان حاملگی این چشم بند از روی چشم برداشته ميشود و زن نگاه دقیق تری به همسرش می کند؛ به همان شخصی که تا روز قبل هر لحظه زندگی اش را با وی خوش بوده و زمانی بهترین انتخاب وی بوده است.
عصبی شدن در زمان حاملگی مسئله ای طبيعي است. درست است که تمامی آدم ها نقاط ضعفی دارند، ولی چون همسر مدام در کنار زن است این نقاط ضعف پررنگ تر به نظر می رسند و اگر تغييرات هورمونی زمان حاملگی را به این مسئله اضافه کنیم علل قانع کننده ای براي بداخلاق شدن زن حامله خواهیم داشت.
نفرت از همسر در دوره حاملگی به علت ویار به بوی بدن همسر
زنان در زمان حاملگی به هر بویی حساسیت بی اندازه پیدا ميکنند . این مکانیزم به آنها کمک ميکند با تشخیص بهتر بوها از خوردن غذاهای مسموم پرهیز کنند. زنان در این زمان نسبت به بوی بدن همسرشان میتوانند بسیار حساس شوند. ولی بعضی از زنان امکان دارد در این زمان نسبت به بوی بدن همسرشان حس نفرت پیدا کنند تا حدی که حتی نتوانند تا مدتی با وی در یک اتاق باشند. با وجود این که حس نفرت از همسر که در بعضی زنان در زمان حاملگی رخ ميدهد تا حدی طبيعي است، میتواند تجربه آزاردهنده ای براي زوج بوده و رابطه زناشویی را تحتتأثیر قرار دهد.
مسئله مهم این است که مردان در این حالت، دچار حس پریشانی ناامیدی نشوند و با اگاهی و درک ماهیت این مشکل بتوانند با آن کنار بیایند. خود خانم های حامله هم با اگاهی و بینش در خصوص وضعیت بوجود آمده بهتر میتوانند بر این مسئله غلبه کنند و این دوره را بگذرانند. در این بین صبر و حوصله همسر و اطرافیان و داشتن حمایت، کمک و همکاري همسر براي حل مشکلات به وجود آمده بسیار حائز اهمیت است. همچنين در این مدت بهتر است از سرزنش کردن و تحت فشار گذاشتن زن حامله جلوگیری شود.
منبع :بیتوته