داشتن پوست سالم و زیبا به دور از هر نوع لک و مک یا چین و چروک راز مهم زیبایی چهره است در حقیقت اعضای چهره زمانی زیبایی واقعی خود را نشان می دهند که پوستی صاف و شفاف داشته باشید پس مراقبت از این عضو بزرگ و مهم مسئله ی کم اهمیتی نیست.
بیشتربخوانید:
موز برای طراوت و جوانسازی پوست
پوست موز به دلیل داشتن فیبر غذایی، ویتامین های آ ، ث ،ک ، ایی و فولات و مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم و خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برای از بین بردن جای زخم های آکنه مناسب است. این میوه خوشمزه پوست رامرطوب و سفت می کند و پتاسیم موجود در آن به جوانسازی و از بین بردن چین و چروک کمک می کند. برای استفاده از موز باید:
به اسموتی خود یک موز اضافه کنید یا می توانید کلوچه موز یا نان موز تهیه کنید.
می توانید موز را با ماست ترکیب کنید و روی صورت ماسک کنید.
پاپایا سرشار از ویتامین های لازم پوست
به پاپایا مقداری عسل اضافه کرده و روی صورت بمالید تا پوست مرطوب شود.
تکه کوچکی از پاپایا را له کرده و آن را روی پوست خود بمالید و بعد از 10 دقیقه بشویید.
پاپایا له شده و نصف قاشق چای خوری روغن بادام را روی پوست خشک و پوسته پوسته بزنید و بعد از 10 دقیقه آن را با یک پارچه مرطوب و نرم پاک کنید.
با استفاده از یک تکه کوچک پاپایا، 1 قاشق چایخوری پوست پرتقال و 1 قاشق غذاخوری گلاب (برای پوست چرب) یا عسل (برای پوست خشک) لایه بردار درست کنید و سپس با آب ملایم بشویید.
بیشتربخوانید:
خربزه میوه ضد خشکی پوست
خربزه میوه ای است که درتابستان در دسترس و برای پوست مفید است ، خربزه به دلیل داشتن مقدار زیاد آب، پوست را از درون هیدراته می کند، منبع خوبی از ویتامین های گروه B، کولین و بتائین نیز است که پوست شما را تغذیه شده و جوان نگه می دارد. برای استفاده از خربزه باید:
آب خربزه یک لوسیون موثر برای درمان اگزما و رفع کک ومک است پس آب خربزه را به صورت بمالید بعد از اینکه خشک شد با آب بشویید تا پوست نرم شود.
کیوی ضد پیری و چروک پوست
کیوی غنی از ویتامین ای و سی است که در زیبایی پوست اهمیت دارد. کیوی به دلیل داشتن مقدار کافی ویتامین ث به محافظت از پوست در برابر رادیکال های آزاد که باعث آسیب DNA می شوند، کمک می کند. کیوی همچنین سنتز کلاژن را تقویت و به جلوگیری از چین و چروک کمک می کند. برای استفاده از کیوی باید:
کیوی را با اسفناج و گریپ فروت مخلوط کرده تا یک اسموتی درست کنید.
یک کیوی را مخلوط کرده و 1 قاشق چای خوری عسل به آن اضافه و بنوشید.
یک کیوی را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید و آن را به عنوان یک میان وعده بخورید.
کیوی خرد شده را به سالاد اضافه کنید.
یک کیوی را له کرده و آن را روی پوست خود بمالید و بعد از 10 دقیقه بشویید.
یک کیوی را له کرده و ½ قاشق چای خوری زردچوبه به آن اضافه و آن را برای آبرسانی و روشن شدن پوست استفاده کنید.
کیوی را له کرده و با کشک 15 دقیقه روی صورت بمالید بعدبا آب بشویید تا پوست نرم و درخشنده شود.
بیشتربخوانید:
5 روغن طبیعی و ارزان برای زیبایی و پرپشتی مو
پرتقال میوه ی سلامت پوست
پرتقال هم مانند لیمو سرشار از ویتامین C است و آنتی اکسیدانی قوی محسوب می شود. با مصرف پرتقال می توان از آسیب اکسیداتیو، آسیب نوری، آسیب DNA جلوگیری و به کاهش التهاب کمک کرد. برای استفاده از پرتقال می توان:
آب پرتقال تازه را با تفاله بنوشید و اگر زخم معده دارید یا مبتلا به IBS / IBD هستید از مصرف پالپ خودداری کنید.
پرتقال را به سالاد، خورشت، کیک و شکلات های خود اضافه کنید.
آب پرتقال را به همراه اسموتی خود بنوشید.
در هر قسمتی از پوست که تجمع رنگدانه دارید آب پرتقال را به صورت موضعی روی آن بمالید و بعد از 10 دقیقه بشویید.
برای پوست های چرب، 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال، 1 قاشق چای خوری آب لیمو، 2 قاشق غذاخوری آرد نخود و ½ قاشق چای خوری زردچوبه را مخلوط کنید و روی صورت قرار دهید.
برای پوست خشک، 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال، 1 قاشق چای خوری آب لیمو، 1 قاشق چایخوری شیر ، ½ قاشق چای خوری زردچوبه و 1 قاشق چای خوری عسل را مخلوط کرده و روی پوست خود بمالید.
پوست پرتقال را درآفتاب خشک کرده وله کنید و با کشک ترکیب کرده و روی صورت بمالید و بعد از3 دقیقه بشویید، آب پرتقال منافذ پوست را می بندد و موجب شادابی آن می شود.
آلو میوه ی شفافیت پوست
آلو به دلیل داشتن فیبر بالا سرشار از ویتامین های آ، ک، نیاسین و مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم هستند که به جلوگیری از یبوست که یکی از دلایلی کدر به نظر رسیدن پوست است کمک می کند. برای استفاده از آب آلو باید:
آب آلو را به اسموتی صبحگاهی خود اضافه کنید.
آب آلو را روی پوست خود بمالید و بعد از 10 دقیقه آن را بشویید.
1 قاشق غذاخوری آب آلو، 1 قاشق چایخوری آب لیمو و 1 قاشق چایخوری گلاب را مخلوط کرده و آن را روی پوست خود بمالید و بعد از 10 دقیقه بشویید.
بیشتربخوانید: