Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:15

28
مرداد
ادویه مخصوص سرآشپزها برای ماکارونی

ادویه مخصوص سرآشپزها برای ماکارونی

ماکارونی یکی از غذاهای محبوب کودکان و بزرگسالان است، راز ماکارونی خوشمزه در تهیه سس آن و استفاده از ادویه‌های مخصوص ماکارونی است.

ماکارونی یکی از پر مصرف‌ترین غذاها در دنیا است که بسیار خوشمزه  بوده و محبوبیت فراوانی در بین کودکان دارد. در طبخ ماکارونی از ترکیب مواد مختلفی مانند گوشت یا سویا، مرغ، فلفل دلمه و... استفاده می‌کنند و یا می‌شود به صورت طبخ کرد. یکی از رموز خوشمزه‌تر شدن ماکارونی استفاده از ادویه جات در زمان تهیه سس آن می‌باشد. استفاده از انواع ادویه در این غذا نه تنها می‌تواند طعم و مزه آن را تحت تأثیر قرار دهد، بلکه با توجه به خواص ادویه‌ها، می‌توانند آن را به یک وعده غذایی مفید تبدیل کنند. در این بخش به شما خواهیم گفت برای خوشمزه‌تر شدن طعم ماکارونی‌های خود از چه ادویه‌هایی استفاده نمایید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه ادویه مخصوص ماهی

 

 

 

کامل‌ترین ادویه ترکیبی ماکارونی

اگر در تهیه سس ماکارونی خود از گوشت یا مرغ استفاده می‌کنید، بهتر است جهت خوشمزه تر شدن سس ماکارونی و گرفته شدن بوی زهم گوشت یا مرغ از ادویه‌های زیر استفاده کنید:

زردچوبه نصف قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل نصف قاشق غذاخوری

میخک یک چهارم قاشق غذاخوری

تخم گشنیز نصف قاشق غذاخوری

فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

فلفل قرمز یک قاشق چایخوری

پودر پیاز نصف قاشق غذاخوری

دارچین نصف قاشق غذاخوری

ادویه کاری نصف قاشق غذاخوری

پاپریکا نصف قاشق غذاخوری

پودرسیر نصف قاشق غذاخوری

پودر آویشن نصف قاشق غذاخوری

جوزهندی یک عدد

هل سبز هفت عدد

گلپر نصف قاشق غذاخوری

گرد لیموعمانی نصف قاشق غذاخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ادویه مخصوص پلو

 

 

 

 

طرز تهیه ادویه ماکارونی در خانه

همه ادویه‌ها را به صورت پودر در آورید.

جوز هندی را با رنده دندانه ریز رنده کنید.

بعد از آسیاب نمودن تمام مواد، آن ها را از یک الک ریز رد کنید تا ناخالصی در ادویه‌ها جدا شود.

همه پودرها را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط نمایید تا ترکیب یکنواختی ایجاد گردد.

ترکیب حاصل را درون یک ظرف شیشه‌ای در دار، تمیز و خشک بریزید.

شیشه را در جای خنک و تاریک قرار دهید.

با توجه به ذائقه خود و میزان ماکارونی هر بار در تهیه ماکارونی مقداری از این ادویه ترکیبی را استفاده کنید.

 

ادویه‌های مناسب برای تهیه ماکارونی بدون گوشت

اگر برای تهیه سس ماکارونی از گوشت و مرغ استفاده نمی‌کنید و از ترکیباتی مانند سویا یا قارچ، هویج و فلفل دلمه ای استفاده می کنید؛ از ادویه‌های زیر استفاده کنید:

پودر آویشن یک قاشق چایخوری

زردچوبه یک قاشق چایخوری

ادویه کاری نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری

گرد لیمو عمانی یک قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز یک قاشق چایخوری

پاپریکا یک قاشق چایخوری

پودر پیاز یک قاشق چایخوری

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پودر پیاز خانگی

 

 

 

 

طرز تهیه ادویه ماکارونی بدون گوشت

برای تهیه ادویه ماکارونی گیاهی همه ادویه‌ها را به صورت پودر در آورید.

بعد از آسیاب نمودن تمام مواد، آن ها را از یک الک ریز رد کنید و همه پودرها را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط نمایید تا ترکیب یکنواختی ایجاد گردد.

به گزارش وب گاه نمناک، با توجه به ذائقه خود و میزان ماکارونی هر بار در تهیه ماکارونی مقداری از این ادویه ترکیبی را استفاده کنید.

نکات مهم درباره تهیه ادویه ماکارونی

۱- بهتر است ادویه ماکارونی را طوری تهیه نمایید که تا ۶ ماه پس از تهیه آن مصرف شود.

۲- در شیشه ادویه را پس از هر بار مصرف، محکم ببندید تا عطر آن بیرون نرود.

۳- اگر می‌خواهید ادویه شما طعم و عطر بهتری به خود بگیرد، به جای پودر دارچین، میخک و... می‌توانید چوب دارچین، میخک و... را پیش از استفاده به کمک آسیاب تبدیل به پودری لطیف و یکدست نمایید.

۴- اگر ذائقه شما با هر یک از ترکیبات ادویه سازگار نیست، می‌توانید آن را حذف کرده و ادویه دیگری را جایگزین آن کنید.

۵- برای از بین بردن بوی سویا، می‌توانید به سس ماکارونی مقداری دارچین و پودر سیر اضافه کنید.

۶- در تهیه ادویه ماکارونی نمک نوشته نشده، شما می‌توانید پس از تهیه سس ماکارونی آن را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک به آن اضافه کنید.

۷- در انتهای پخت سس ماکارونی به جای گرد لیمو عمانی، می‌توانید آب یک لیمو ترش کوچک را به سس خود اضافه کنید.

۸- بهترین زمان استفاده از ادویه در ماکارونی، اواخر تفت دادن گوشت، مرغ یا سبزیجات آن است زیرا تفت دادن باعث می‌شود رایحه خوش ادویه به مشام برسد.

۹- استفاده بیش از حد از ادویه ماکارونی، سبب عوض شدن طعم گوشت و سایر ترکیبات ماکارونی و تیره شدن رنگ سس ماکارونی شما می‌شود.

۱۰- زیاد تفت دادن ادویه‌ها اغلب باعث تلخ شدن آنها می‌شود.

۱۱- گوشت و ادویه‌ها را با شعله کم تفت دهید.

۱۲- به جای استفاده از پودر سیر و پیاز، می‌توانید از پیاز خرد شده و سیر رنده شده استفاده کنید.

 

برچسب ها: پاستا، ادویه، ماکارونی، زنجبیل، دارچین، زردچوبه، میخک، فلفل سیاه، ادویه کاری، پاپریکا تعداد بازديد: 131 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز