بهتر است پیازها را درشت خرد نکنید تا سریع تر خشک شود.
سینی فر را آماده کنید و پیازهای خرد شده را روی آن بچینید.
فر را روی کمترین دما تنظیم و آن را روشن کنید تا گرم شود.
سینی فر را داخل فر قرار دهید تا پیازها کاملا خشک شود. زمان خشک شدن پیاز را با مشاهده آن بررسی کنید.
بعد از آن که پیازها خنک شدند، آن ها را داخل مخلوط کن یا دستگاه آسیاب بریزید تا کاملا آسیاب و به پودر پیاز تبدیل شوند.
پودر پیاز آماده شده را داخل شیشه تمیز و خشک بریزید، در آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.
بیشتربخوانید:
پاستیل خانگی را با این دستور متفاوت درست کنید
طرز تهیه پودر پیاز خانگی
بیشتربخوانید:
چگونه پودر سوخاری خانگی درست کنیم ؟
نکات کلیدی برای تهیه پودر پیاز خانگی
بهتر است برای تهیه پودر پیاز در درجه اول از پیاز سفید یا از پیاز زرد استفاده کنید.
بهترین روش خرد کردن پیاز، خلالی کردن آن است. پیاز را از طول از وسط نصف و بعد آن را به صورت لایه لایه خلال کنید.
حتما پیازهای خشک شده را بلافاصله بعد از خنک شدن آسیاب کنید.
در غیر این صورت پیازها رطوبت محیط را جذب می کند و این موضوع باعث نرم شدن آن ها می شود.
پیازهای نرم به خوبی آسیاب نمی شود و کیفیت خوبی نخواهد داشت.
بعد از هر بار استفاده از پودر پیاز در شیشه آن را محکم ببندید تا رطوبت وارد آن نشود و بتوانید مدت زمان طولانی از آن استفاده کنید.
بهتر است پودر پیاز را در یخچال نگهداری کنید تا پیاز مدت زمان طولانی عطر و طعم خود را حفظ کند.
از هر یک عدد پیاز بزرگ حدود یک قاشق غذاخوری پودر پیاز به دست می آید.
بهتر است از سریع ترین روش برای خشک کردن پیاز استفاده کنید. چون پیاز سریع میکروب و باکتری را به خود جذب می کند و روش خشک کردن آن مانند میوه یا سبزی (که می توان آن ها را در محیط و از طریق آفتاب کم کم خشک کرد) نیست.