همیشه ماهی جزو غذاهایی بوده است که متخصصان تغذیه به خوردن آن سفارش می کنند اما در طب سنتی به این نکته اشاره شده است که طبع ماهی سرد است و باید در کنار آن از مصلحاتی استفاده کرد تا سردی آن کمتر شود . در ادامه به ادویه هایی اشاره میشود که هم بوی زهم ماهی و مرغ را می گیرد و هم طبع آنها را معتدل می کند.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ادویه مخصوص پلو
ادویه لازم برای تهیه ادویه مخصوص ماهی
برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر است.
پودر تخم گشنیز: این ادویه طعم بسیار خوبی به ماهی می دهد.
پودر سیر و پیاز: در صورت دسترسی نداشتن به این ادویه می توانید از سیر و پیاز تازه استفاده کنید.
فلفل سیاه: فلفل سیاه علاوه بر خوشمزگی غذاها سبب از بین رفتن بوی بد آن ها می شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پودر پیاز خانگی
پودر سیر: 2 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه: یک قاشق سوپخوری
فلفل قرمز: 6 عدد
تخم گشنیز: 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه: 2 قاشق سوپخوری
زیره سبز: یک قاشق سوپخوری
همه مواد را به صورت پودر با هم مخلوط و در ظرفی در دار در مکانی خنک و خشک و تاریک نگهداری کنید.
بیشتربخوانید:
چگونه پودر سوخاری خانگی درست کنیم ؟