Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:30

16
مرداد
بهترین روش مزه‌دار کردن مرغ کبابی

بهترین روش مزه‌دار کردن مرغ کبابی

مزه‌دار کردن فیله‌های مرغ قبل از پخت تاثیر زیادی در طعم و مزه آن بعد از پخت دارد. شما می‌توانید مرغ را در منزل با روش‌هایی بسیار آسان و با موادی در دسترس به اشکال مختلف مزه‌دار کنید.

معمولا آشپزی برعهده کدبانوها و خانم‌های خانه است که با سلیقه و درنهایت عشق و علاقه غذاهای خوشمزه‌ای را برای خانواده تهیه می‌کنند. تقریبا همه خانم‌ها می‌دانند هر غذایی را چطور درست کنند یا مواد غذایی را چگونه طبخ کنند تا درنهایت یک غذای خوشمزه و سالم بپزند. حتما به این نکته توجه کرده‌اید که مزه‌دار کردن فیله‌های مرغ قبل از پخت تاثیر زیادی در طعم و مزه آن بعد از پخت دارد.

معمولا مرغ‌های مزه‌دار شده با طعم‌های گوناگون در فروشگاه‌های پروتئینی و مواد غذایی موجود هستند که چندان قابل اطمینان نیستند و نمی‌توان مطمئن بود که در تهیه آنها از رنگ‌های خوراکی یا مواد افزودنی غیر مجاز استفاده نشده باشد. شما می‌توانید مرغ را در منزل با روش‌هایی بسیار آسان و با موادی ساده و در دسترس به اشکال مختلف مزه‌دار کنید. مرغ مزده‌دار شده را می‌توانید کباب و گریل کنید و یا در فر بپزید. در این مطلب می‌خواهیم ۵ روش مزه‌دار کردن تکه‌های مرغ برای کباب یا گریل کردن را با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم؛ پس با ما همراه باشید.

به طورکلی می‌دانید که برای مزه‌دار کردن مرغ ابتدا باید تکه‌های مرغ را خوب بشویید و بعد با مواد دلخواه مزه‌دار کنید. تکه‌های مرغ مواد زده‌ را حتما داخل ظرف در بسته و به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا بماند و مزه‌دار شود؛ سپس آنها را کباب یا گریل کنید.

بیشتربخوانید:

اشتباهات بزرگ در پخت جوجه کباب

۱ـ مزه‌دار کردن مرغ با سس سویا

در این روش یک چهارم لیوان سس سویا، یک چهارم لیوان آب پرتقال، یک چهارم لیوان روغن زیتون، یک قاشق چایخوری شکر و یک چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل را با هم مخلوط و به تکه‌های مرغ اضافه کنید.

۲ـ مزه‌دار کردن مرغ با زعفران

یک قاشق غذاخوری زعفران، یک قاشق غذاخوری سس خردل، یک چهارم فنجان روغن زیتون، یک قاشق چایخوری پودر سیر، یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را با هم مخلوط و بعد به تکه‌های مرغ اضافه کنید.

۳ـ مزه‌دار کردن مرغ با سرکه و سیر

یک چهارم فنجان روغن زیتون، یک چهارم فنجان سرکه سیب، یک قاشق مرباخوری سیر رنده شده، یک قاشق مرباخوری آویشن، یک قاشق غذاخوری ریحان خرد شده و یک قاشق مرباخوری فلفل هالوپینو خرد شده را با هم مخلوط و به تکه‌های مرغ اضافه کنید.

 بیشتربخوانید:

جوجه کباب سرکه‌ای + طرز تهیه

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست

 

 

 

۴ـ مزه‌دار کردن مرغ با آبلیمو و فلفل

یک چهارم فنجان روغن جامد، یک چهارم فنجان آبلیموی تازه، یک قاشق چاخوری پودر چیلی، یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری پودر سیر، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط و به تکه‌های مرغ اضافه کنید.

۵ـ مزه‌دار کردن مرغ با گشنیز و لیمو

یک چهارم فنجان گشنیز تازه خرد  شده، یک چهارم فنجان آبلیموی تازه، یک چهارم فنجان روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، ۱ قاشق چایخوری پودر زیره، ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه را با هم مخلوط و به تکه‌های مرغ اضافه کنید.

بیشتربخوانید:

پخت جوجه کباب حرفه ای خانگی با 4 نکته اصلی

روش مزه دار کردن گوشت جوجه کباب

 

 

برچسب ها: مرغ، روغن زیتون، سس سویا، کباب، زعفران، فلفل، جوجه کباب، آبلیمو، گشنیز، سس خردل، مزه دار کردن مرغ تعداد بازديد: 200 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز