مواد لازم برای تهیه ادویه مرغ
هل سبز: ۷ گرم
پودر سیر: ۳ گرم
فلفل قرمز: ۵ گرم
زردچوبه: 50 گرم
پاپریکا: ۳۵ گرم
پودر زنجبیل: ۲۵ گرم
تخم گشنیز: ۸۰ گرم
پودر پیاز، مرزه خشک، جعفری خشک و پودر دارچین: از هر کدام ۱۰ گرم
زیره سبز و پودر آویشن: از هر کدام ۱۲ گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ادویه قورمه سبزی
طرز تهیه ادویه مرغ
ابتدا تخم گشنیز را داخل تابه بریزید و با حرارت کم تفت دهید.
وقتی بوی تخم گشنیز بلند شد، به سرعت آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
حواستان باشد تخم گشنیز خیلی زود میسوزد.
وقتی تخم گشنیز کاملا خنک شد، آن را آسیاب کنید تا پودر شود.
در مرحله بعد مرزه و جعفری خشک را آسیاب کنید. حالا مواد آسیاب شده را داخل یک کاسه بریزید و پودر پیاز، پودر سیر، زردچوبه، پودر دارچین، پودر زنجبیل، هل سبز، زیره سبز، فلفل قرمز، پودر آویشن و پاپریکا را به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
ادویه را داخل شیشهای بریزید و از آن در هنگام پخت مرغ استفادهکنید.
توجه داشتهباشید که با استفاده از این ادویه به ادویه دیگری در زمان پخت نیاز ندارید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ادویه مخصوص ماهی